ברגע שיש לכם פרופיל ברשת, ולא משנה באיזה רשת (חוץ מרשת דייגים, כמובן…), אתם מאפשרים לצד השני (ולא משנה מיהו) לקבל רושם עליכם.
זקוקים לשינוי בקריירה? מתלבטים אם זה הזמן לעזוב מקום עבודה? התחלתם לחפש והחיפוש תקוע? שולחים קורות חיים ולא מקבלים שום תגובה? מקבלים שוב ושוב תשובות שליליות לאחר ראיונות עבודה? זה בדיוק הזמן לתאם פגישת יעוץ!
לפרטים נוספים על פגישת היעוץ לחיפוש עבודה: כתיבת קו”ח, סימולציה של ראיון עבודה, שדרוג פרופיל לינקדאין, תכנון קריירה וכמובן גם לתיאום, צרו קשר:
054-7380310 | maya.bouhnik@gmail.com
– כתיבה, בדיקה ושדרוג קורות חיים
– התאמת קורות חיים למשרה ספציפית
– פניה נכונה למשרות הנכונות
– סימולציית הכנה לראיון עבודה אישיותי ממוקדת תפקיד
– תכנון נכון של קריירה
– מיתוג נכון ברשתות חברתיות
– חיפוש עבודה באמצעות לינקדאין
– טיפים להצלחה בראיונות עבודה
– טיפים וכלים להרחבת שיטות חיפוש העבודה
– אסטרטגיות חיפוש עבודה לבכירים
– עבודה יעילה יותר עם חברות השמה
– משא ומתן על חוזים והצעות שכר
9 תגובות. השאירו תגובה חדשה
מאיה
מסכים מאוד.
מצד שני ראיתי הרבה פרופילים של אנשים מצוינים ומקצועיים שאני מכיר באופן אישי, אולם הפרופיל לא היה מרשים: לא מפורט, אין כמעט המלצות וכו'.
איך ניתן להסביר את זה?
האמת היא שהתשובה פשוטה- הם לא מודעים עדיין לרושם הראשוני שזה יוצר עליהם.
והסיבה האמיתית לכך- הם כנראה לא חיפשו עבודה לאחרונה… אם היו מחפשים היו מבינים עד כמה לפרופיל בלינקדאין יש משקל בכל חיפוש עבודה כיום והיו ממהרים לעדכן ולשפצר אותו… 🙂
בשורה התחתונה- אם כבר יש פרופיל בלינקדאין- כדאי שהוא יראה הכי טוב שאפשר גם אם לא מחפשים עבודה. ולחילופין, כמו בכל תחום בחיים, לא מומלץ להתחיל משהו שיודעים מראש שלא נוכל לטפח בהמשך…
יפה, מאיה!
נשמע לי כמו קשקוש. יכולות להיות מיליון ואחת סיבות לפרופיל שנראה לא טוב שלא מייצגות את יכולותיו של מישהי או את כמות הצעות העבודה שהיא מקבלת. מגייס ששם לב לכל הדברים שאת אומרת לנותן להם יותר מ-5% בשיקלול ההתאמה של מועמד הוא פשוט מגייס לא טוב בחברה שאני כנראה לא רוצה לעבוד בה.
כל דבר שתעשה, עשה ב100% תשומת לב!
יפה אמרת, מאיה
אל תאמר מעט במילים רבות-אמור הרבה במילים מעטות
פיתגורס
ברור, פתגורס צדק.
הוא אמר משפט אחד קצר ודורות של ילדים לומדים אותו בשיעור גיאומטריה…
מאיה תודה ושאלה:
האם רמת הפירוט צריכה להיות קשורה לבכירות התפקיד ? שמתי לב שבדר"כ בעלי תפקידים בכירים (וכן גם בגירים:) ) מפרטים מעט מאוד. האם זה יתרון או חיסרון?
תודה
לאנונימי- רמת הפירוט תלויה רק בך ולא באחרים. אין כאן חוק כללי שתקף לכולם.
אם אתה עוסק במידע רגיש וסודי- פרט פחות. אם תפקידך מגוון ורוחבי- פרט יותר.
אם המטרה של החברות שלך בלינקדאין היא להשיג שיתופי פעולה עסקיים, לקדם עסק או לקדם את החברה בה אתה עובד- ככל שתפרט יותר, כך תשיג בקלות יותר את המטרה.
אם אתה מחפש עבודה- בנה פרופיל שיעלה את הסיכויים שלך להעלות בחתכים של המגייסים, פרופיל שיהיה מפורט מספיק בכדי שהקורא יבין מה אתה עושה ובמה מתמחה.
ובמילים אחרות- פחות משנה מה האחרים נוהגים לעשות, יותר משנה מהי המטרה שלך ברשת הזו ומה אתה מנסה להשיג. בהתאם לזה בחר את מידת הפירוט וגם את התוכן המפורט.