זה משונה, לא?
למדתם אי אלו שנים, גם עבדתם במספר מקומות בכלל לא רעים, צברתם ניסיון ולמרות כל זה: כשאתם מחליטים לחפש עבודה חדשה, אתם לא מוצאים שום משרה שבאמת מתאימה!
למשרה אחת חסר לכם נסיון ב X, למשרה שנייה חסר לכם נסיון ב Y. במשרה שלישית- שהיא בול בתחום ההתמחות שלכם, אתם מגלים לפחות 4 באז וורדס מקצועיים שאין לכם מושג מה פירושם. “טוב, מה קורה פה?!” אתם תוהים לעצמכם… “איך זה שאני לא מוצא/ת אפילו משרה אחת שאני מתאימ/ה לה בול?!”.
אז מה דעתכם? האם זה נכון? האם באמת לעובדים אין מספיק כישורים עבור שוק העבודה המתפתח ומתקדם כל הזמן? או שמא מדובר במיתוס ובהכללה גסה?
איך הגיעו למסקנה הזו? ובכן…:
מבולבלים? גם אנחנו… אז הנה ההסבר המלא:
אז מה יצמצם את אותו gap שלכאורה קיים בין שני הצדדים? הנה מספר מסקנות סופר חשובות:
ב. כמו שלכם לא באמת בא לקרוא קורות חיים באורך של 3 עמודים, כך אין באמת סיבה לכתוב תיאורי משרות באורך כזה… אז נכון שמודעת דרושים באורך של 3 שורות זו לא מודעת דרושים טובה. ברור שזה קצר מידי, כוללני מידי ומתכון לקבלת אלפי קורות חיים כשרובם לא מתאימים. מצד שני… גם להגזים לכיוון ההפוך זה לא טוב… הימנעו מציון של כישורים מיותרים שיגרמו למועמדים ללכת לאיבוד בתוך ים של מילים ודרישות כי… אתם יודעים… בסוף מרוב עצים, לא רואים את היער. וביער הזה גם הולכים לאיבוד הרבה מועמדים טובים…
זקוקים לשינוי בקריירה? מתלבטים אם זה הזמן לעזוב מקום עבודה? התחלתם לחפש והחיפוש תקוע? שולחים קורות חיים ולא מקבלים שום תגובה? מקבלים שוב ושוב תשובות שליליות לאחר ראיונות עבודה? זה בדיוק הזמן לתאם פגישת יעוץ!
לפרטים נוספים על פגישת היעוץ לחיפוש עבודה: כתיבת קו”ח, סימולציה של ראיון עבודה, שדרוג פרופיל לינקדאין, תכנון קריירה וכמובן גם לתיאום, צרו קשר:
054-7380310 | maya.bouhnik@gmail.com
– כתיבה, בדיקה ושדרוג קורות חיים
– התאמת קורות חיים למשרה ספציפית
– פניה נכונה למשרות הנכונות
– סימולציית הכנה לראיון עבודה אישיותי ממוקדת תפקיד
– תכנון נכון של קריירה
– מיתוג נכון ברשתות חברתיות
– חיפוש עבודה באמצעות לינקדאין
– טיפים להצלחה בראיונות עבודה
– טיפים וכלים להרחבת שיטות חיפוש העבודה
– אסטרטגיות חיפוש עבודה לבכירים
– עבודה יעילה יותר עם חברות השמה
– משא ומתן על חוזים והצעות שכר
תגובה 1. השאירו תגובה חדשה
אחלה טיפים, אהבתי