ככה זה מרגיש לעבור ראיונות עבודה… הנה כל הטענות שהעליתם בסקר:
טענה מספר 1: צריך לשפר את רמת הראיונות הטלפוניים:
טענה מספר 2: מנהלי גיוס ו HR שמגייסים לתפקידים טכניים/הנדסיים צריכים לשפר את רמת הידע שלהם בתחומים הנ”ל וגם…- לשפר את היחס כלפי מועמדים לעבודה ולהיות רגישים יותר.
טענה מספר 3: מנהלים מקצועיים המשתתפים בתהליכי גיוס צריכים לעבור קורסים בתורת הראיון וצריכה להיות אחידות בין מחלקות משאבי האנוש למגייסים המקצועיים.
טענה מספר 4: צריך לצאת מהגדרות ולהתייחס באופן אנושי ומכבד בראיונות עבודה. המילים יחס וכבוד עלו שוב ושוב. גם מילים כמו- זה פוגע, זה מעליב… חלש מול חזק. וגם- התחושה שהיום פוטנציאל, אופי, תכונות… הם לא פרמטרים שנלקחים בחשבון בכלל- רק ניסיון מוכח.
זה בדיוק הזמן לזרוק את הכדור למגרש השני ולבדוק מה יש למגייסים לענות לכם על כל זה. מי יודע? אולי דברים שרואים משם לא רואים מכאן (ולהיפך)? הקליקו פה לאתר של מיכל מגן וקראו את התשובות של המגייסות לטענות שלכם!
זקוקים לשינוי בקריירה? מתלבטים אם זה הזמן לעזוב מקום עבודה? התחלתם לחפש והחיפוש תקוע? שולחים קורות חיים ולא מקבלים שום תגובה? מקבלים שוב ושוב תשובות שליליות לאחר ראיונות עבודה? זה בדיוק הזמן לתאם פגישת יעוץ!
לפרטים נוספים על פגישת היעוץ לחיפוש עבודה: כתיבת קו”ח, סימולציה של ראיון עבודה, שדרוג פרופיל לינקדאין, תכנון קריירה וכמובן גם לתיאום, צרו קשר:
054-7380310 | maya.bouhnik@gmail.com
– כתיבה, בדיקה ושדרוג קורות חיים
– התאמת קורות חיים למשרה ספציפית
– פניה נכונה למשרות הנכונות
– סימולציית הכנה לראיון עבודה אישיותי ממוקדת תפקיד
– תכנון נכון של קריירה
– מיתוג נכון ברשתות חברתיות
– חיפוש עבודה באמצעות לינקדאין
– טיפים להצלחה בראיונות עבודה
– טיפים וכלים להרחבת שיטות חיפוש העבודה
– אסטרטגיות חיפוש עבודה לבכירים
– עבודה יעילה יותר עם חברות השמה
– משא ומתן על חוזים והצעות שכר
4 תגובות. השאירו תגובה חדשה
למה, אם בכלל, ניתן לצפות מ – "חברה" (א.ש.) אם כבר במודעת "דרושים" מופיע, בהבלטה, האיום כגון: "חובה לציין צ"ש. ללא צ"ש קו"ח לא יטופלו"?
היי אדי, הייתי מפנה את השאלה הזו כתגובה בפוסט התשובה באתר של מיכל מגן :). אגב, הן ציינו שם את הסיבה לחשיבות המידע הזה מבחינתן…
היי מאיה, תודה רבה על הפוסט, מדויק ושנון כתמיד 🙂
קראתי גם את התגובות באתר של מיכל מגן ואני מעט מאוכזבת מחלק מהתשובות שנכתבו שם. עם זאת, דווקא התשובות שהציגה נטע בתגובותיה מעודדות גישה חיובית ואווירה שיכולה בהחלט לסייע לחברות להעסיק מועמדים טובים ומרוצים יותר. אני מקווה שהדיון הפורה ימשיך לעודד את הגישה הזו בגיוס ובניהול משאבי אנוש.
היי דנה, שמחה לשמוע שאהבת 🙂 ואני בהחלט מקווה שה"פרוייקט" הקטן הזה העלה למודעות נקודות חשובות!